Instagram

Een paar beslissingen hebben de wereldgeschiedenis ingrijpend veranderd. Denk aan het besluit van Wilson om Amerika deel te laten nemen aan de eerste wereldoorlog, de beslissing van Napoleon om terug te keren van Elba na zijn eerste ballingschap of het besluit van Constantijn om het christendom de staatsreligie van het Romeinse rijk te maken.

Vorige week heeft de heilige dispuutsvergadering besloten, om als laatste dispuut van Tilburg, een instagramaccount aan te maken. Dit bleek toch wel een van de meest controversiële beslissingen die dit jaar door de vergadering gemaakt is, en het schijnt dat de Vaermeester wakker werd met meerdere doodsbedreigingen aan zijn persoon.


De instagram is een plek waar we laagdrempelig kunnen delen wat we zoal ondernemen, zowel in de vorm van posts als op het verhaal. Als u ons nog niet volgt heeft u al klassiekers als “kalsfwang ouleh” en het proberen te openen van een flesje La Chouffe met een golfclub gemist.

Volg ons op: @dieblauweschuite
https://www.instagram.com/dieblauweschuite/