Het dispuut in coronatijd

Tijdens de carnaval werd er nog volop grappen gemaakt over de corona, maar toen niet veel later bleek dat de eerste zieken in Nederland het ook in Kruikenstad hadden gevierd voelden sommigen de storm al hangen. Toen de lockdown in volle gang was ontvluchtten de meeste leden het Tilburgsche voor veiligere oorden. Het schijnt dat de Gelaghmeester als de laatste poortwachter van het Dispuutshuis 4,2 maanden heeft overleefd op een dieet van frikandelbroodjes, magnetronburgers en fuet. In deze barre tijden met brak geregelde online colleges en een compleet gebrek aan vergaderingen en kroegavonden gingen de leden op zoek naar andere vormen van vertier. De online borrels en pubquizzes die werden georganiseerd konden de pijn een beetje verzachten. Een lichtpuntje hierin was de KlepcieP die binnen 2,7 uur een heel krat zijn keel in goot en vervolgens achter zijn laptop in slaap viel, zodat de rest van de call een luid gesnurk te horen was.


Na de initiële lockdown kwam het normale leven weer wat terug, er werd weer vergaderd, er konden weer kijkavonden gehouden worden en zelfs het dies van Olof werd nog gevierd. We hebben 3 nieuwe huisgenoten gevonden, vergaderen weer wekelijks en hebben, mede dankzij het diescadeau van de oud-leden, de gemiste leverschade ook al weer ingehaald.