Het Nieuwe Huis

Begin augustus is De Schuite verhuisd naar een nieuw huis. Het oude pand aan het Korvelplein begon langzamerhand water te maken, letterlijk en figuurlijk (de kraan lekte). Verder kon de huurbaas niet lachen om de troep die achterbleef na een carnaval of diesweek en konden de buren ons gebral elke Woensdag niet waarderen. We kregen de kans om naar het nieuwe pand te verhuizen door het vertrekken van een ander Olof-dispuut, die het prachtige monumentale pand uit 1906 compleet hebben verwaarloosd. Na wat mooi beunwerk hebben we ons nieuwe thuis al kunnen gebruiken voor wat mooie vergaderingen en borrels. Alhoewel sommige van de oudere bewoners nog nostalgisch terugkijken naar een supermarkt waar je naartoe kon kruipen en de herinneringen van het oude huis is het goed dat we hebben gekozen voor deze verbetering. Schuiters houden natuurlijk niet van te veel verandering, dus zijn we wel op de prachtige Korvel gebleven. Ons nieuwe adres is Korvelseweg 78. Dit is daarmee ons vijfde huis op de Korvel. Kom vooral een keer langs voor een kop koffie of een Blankenheym.
Hi!