Kandidaat-leden stellen zich voor…

Op 13 oktober jongstleden hamerde de Vaermeester een drietal kandidaat-leden in. In onderstaand bericht stellen zij zich voor.

Martin Bruijn:
Wat vindt Martin Bruijn, een 19 jaar jonge vent uit Wassenaar, nou belangrijk? Good food, good drinks and good company. Bij mij staan respect en discipline centraal, waarvan het belang is bijgeleerd tijdens een ruim decennium training in judo. Binnen dispuut Die Blauwe Schuite kijk ik er naar uit om mijn bijdrage te leveren door te organiseren en te communiceren. Zo zal ik vaak op de kroeg te vinden zijn met een brede lach en altijd mijn steentje bijdragen aan de collectieve vreugde. Hiernaast hoop ik nog beter te mogen leren om leiding te geven, om verhalen te kunnen vertellen en om goudgele rakkers te kappen. Hoe dan ook zal ik er voor zorgen dat mijn jaren bij Olof en hopelijk bij dispuut Die Blauwe Schuite niet alleen voor mij, maar ook voor mijn kameraden legendarisch zullen zijn!

Jorn Keers:
Op zaterdag 9 november 1996 ben ik in Zeewolde geboren. Totdat ik naar Tilburg verhuisde om te studeren heb ik altijd in dit kleine dorpje in Flevoland gewoond. In Zeewolde is het dan ook dat ik vanaf mijn 6e altijd fanatiek heb gehockeyd. Omdat het dorp te klein is voor een middelbare school met een bovenbouw VWO, moest ik hiervoor naar de andere kant van het meer fietsen. Daar in Harderwijk heb ik mijn VWO diploma met een natuur gericht vakkenpakket gehaald. Ondanks dit vakkenpakket heb ik toch gekozen voor de studie Fiscale Economie omdat dit het meet aansluit bij mijn interesses. De keuze voor Tilburg was snel gemaakt, daar is deze opleiding nou eenmaal het beste. Nu een paar maanden na het begin van mij studie heb ik geen spijt van de keuze voor Tilburg. Ik heb het hier erg naar mijn zin, zowel op de universiteit als op Olof.

Luuk Maathuis:
Ik kom uit Beuningen wat een (relatief) klein dorp naast Nijmegen is. Ik heb twee zussen die net als ik in Tilburg zijn gaan studeren. Ik studeer IBA, net als mijn oudste zus. Ik heb in mijn leven erg veel gehockeyd en getennist en dit was iets waar ik erg van hield. Het afgelopen jaar heb ik het een beetje verwaarloost maar ik wil er weer heel graag aan beginnen wanneer ik er weer tijd voor heb. Een andere hobby van mij is uitgaan wat ik sinds ik ben begonnen met studeren, wat twee maanden geleden is, al vaak genoeg heb kunnen doen. Mijzelf beschrijven vind ik altijd moeilijk dus ik neem aan dat wat andere door de jaren over mij gezegd hebben wel redelijk accuraat zal zijn. Een ding dat ik heb gehoord is dat ik erg open ben. Daarmee bedoel ik dat ik vaak vertel wat ik vind, een sterke mening heb die ik altijd snel form en sterk verdedig dus soms ook wel licht koppig ben. Ik ben ook een behulpzaam persoon die andere graag helpt wanneer ze zelf ergens moeite mee hebben. Mijn streven en ambitie is om altijd mezelf te blijven en trouw te blijven aan waarin ik geloof.