In- en uitstroom collegium

Na een jaar lang keihard bakken doen, nam Khai Weng Tan gisteren afscheid als censor. Hoewel hij door menig oud-lid ‘Tapchinees’ genoemd werd, blijft het onze ‘Kim-Jung Vest’ of gewoon ‘Censor Khai’. Deze geel-blauwe ridder voorzag menig lid van een goudgele pretcilinder of ander Bacchanaal vocht. De verhalen van deze censor gaan de boeken in als ‘golden’. Voorbeelden hiervan zijn tal; geluidsopnames en foto’s in Whatsapp ook. Hoewel Khai nu eindelijk zijn welverdiende rust kan nemen, zal het wel wennen zijn.

Al vanaf het eerste moment zag ook Sjef Roijmans zich al staan met een vest. Hoewel hij aan de bar vrijwel nooit te vinden is (een ander betaalt toch wel), leek hij het achter de bar een stuk leuker te vinden. Als doek kon hij de kneepjes van het vak leren van onze Khai en ook de nachtelijke avonturen brachten hem nu al tot hogere punten dan menig eerstejaars. Gelukkig heeft het dispuut de foto’s nog…

Het dispuut bedankt Khai voor zijn inzet voor het Amber Bronzen Collegium Censorum Tavernae. Daarbij wenst het dispuut Sjef ontzettend veel plezier en succes komend verenigingsjaar. Want adt gaan is óók gaan!